Vissza a hírekhez
M-ZONE BUKÓSISAKOK BEMUTATÁSA
2017.02.08
  
Tegnapi cikkünkben bemutattuk 2017-es termékpalettánk kiemelt termékeit. Az M-Zone termékcsaládból ma a bukósisakokat mutatjuk be részletesebben. Cikkünk kattintás után olvasható.
M-ZONE BUKÓSISAKOK BEMUTATÁSAMzone Bukósisak Kisokos

A motorosok legalapvetőbb felszerelése a bukósisak. Mindegy, hogy csak egy kis robogód van, vagy egy nagy teljesítményű versenymotorod, a bukó kötelező tartozék, hiszen előfordulnak balesetek, és sok esetben a bukósisak mentheti meg az életedet.
De miért érnéd be egy rossz minőségűvel, ha lehet MZONE sisakod is? Hiszen ez a márka biztosítja azt, hogy nem csak bukósisakot veszel vele, hanem a magadénak tudhatod a biztonságot, kényelmet, tartósságot is.
Ismerd meg közelebbről is MZONE bukóinkat! Kisokosunkban részletesen ismertetjük a gyártás során felhasznált anyagokat és azok tulajdonságait, a bukók részeit és tartozékait, és segítünk a méretválasztásban is.

A bukósisakokról

Az MZONE sisakok utcai használatra alkalmasak. Kínálatunkban található zárt és nyitott típusú bukósisak is. A nyitottak között található nagy és kis plexis.
A sisakok ABS héjszerkezettel rendelkeznek. Az anyag hő- és ütésálló, hő- és hangszigetelő, ellenáll a szélnyomásnak, jégverésnek. Az akrilnitril-butadién-sztirolnak (ABS) ütéselvezető és –elnyelő hatása van. Fontos, hogy ha egy bukósisakot már nagy erejű ütés ért, nem szabad tovább használni, hiszen a deformálódott anyag elveszíti az ütéselvezető és –elnyelő hatását! Továbbá minden sisak héja UV ellenálló.
A bélések anyaga expandált polisztirol (EPS). Az EPS légáteresztő képessége igen jó, messze a legjobb hő- és hangszigetelő anyag, és nem utolsósorban kiváló tűzállóság jellemzi. A bélések nedvszívó képességgel rendelkeznek, kivehetőek és moshatóak. A nyaknál a bélés anyaga szivaccsal és plüssel egészül ki, ezzel biztosítva a kényelmet.Minden bukósisak plexije polikarbonátból (PC) készült. Tükröződés-, pára- és karcmentesek, ellenállnak az UV sugárzásnak. Gyorskioldó mechanizmusoknak köszönhetően könnyen cserélhetőek. A nyitott sisakok integrált napszemüveggel (DVS) rendelkeznek, mely szintén levehető és cserélhető.Tisztítani vízzel és szappannal lehet őket, bármilyen más, savas vagy lúgos anyag kárt okozhat, ami miatt a bukók a használatra alkalmatlanná válhatnak.

A felső és hátsó légbeömlők segítik a szellőzést.Az állszíj állítható, gyorskioldó zárral van ellátva.A zárt bukósisakoknál (Blue Force, Gloss Black, Neon, Flip Up) található bogárháló az állrésznél.Minden sisak megfelel az R22.05 ECE tesztnek (E9 jelölés), illetve az amerikai DOT szabványoknak (FMVSS 218), és brit tanúsítványt (GB certification) kaptak. A töréstesztek során is alkalmasnak bizonyultak.

Bukósisak plexik

Amennyiben a sisakok mellé plusz plexiket szeretnél vásárolni, természetesen megteheted, kifejezetten az MZONE sisakokhoz kaphatóak nálunk plexik is, normál és sötétített változatban is.Extra tartozékok

Minden bukósisakhoz jár egy sisaktartó zsák is. Ha éppen nincs használatban a bukó, a zsákba rakva védve van az esetleges sérülésektől, karcolásoktól, szennyeződéstől.A bukósisakokat az Mzone márkához hű csomagolásban adjuk át. A doboz erős kartonból készült, így ha a sisak hosszabb ideig nincs használatban (például a téli időszak alatt) ebben tárolva védve van minden külső hatástól.


MZONE sisakjaink az alábbi méretekben kaphatók:

    Minden típus XS-XXL méretig kapható. Katalógusunkban minden típus, méret és festés külön kódot kapott a könnyebb megkülönböztetést érdekében.

Sisakok méretezése

A bukósisak megvédi viselőjét minden lehetséges hatástól. Hogy hatékony legyen, megfelelően kell illeszkednie a fejhez, és biztonságosan kell rögzíteni.
Mi alapján kell megválasztani a bukósisak méretét? Fontos, hogy a viselő fejéhez teljesen idomuljon a sisak, stabilan tartson. Nem baj, ha a vásárlásnál egy kicsit szorít, hiszen a bélés már az első használat után tágulni fog egy kicsit. Mindenhol egyformán kell illeszkednie a fejhez, egyforma szorítást kell éreznie a viselőjének. Ám ha egyetlen ponton jobban nyom a sisak, akkor rossz a méret, hiszen ez később problémákhoz is vezethet, hiszen egy apró nyomás elviselhetetlen fájdalommá is válhat a használat során.
Fontos, hogy a bukósisak a használat során felveszi viselője fejformáját. Tehát ha egy sisak pont megfelelő méretű és kényelmes, de az eggyel kisebb sem szorít túlságosan, akkor érdemesebb megvenni a kisebbet, hiszen a bélés kb. fél méretet fog tágulni a használat során.
A szíjnak nem szabad ráfeküdnie a gégére, és nem szabad az állkapocscsontot nyomnia.
Az alábbi táblázat segítségével egyszerűbb lesz a választás:Mzone bukósisak katalógus

Zárt sisakok

Tulajdonságok: ABS héjszerkezet, belső beépített napszemüveg, első, felső és hátsó légbeömlők segítik a szellőzést, könnyen kivehető és moshat ó bélés, állrésznél bogárhálóval ellátva, gyors kioldású, karc és UV-álló plexi és héj, gyorszáras állszíj, bukósisakzsákkal, EU jelöléssel ellátva.Gloss Black, Gloss White

Tulajdonságok: ABS héjszerkezet, belső beépített napszemüveg, első, felső és hátsó légbeömlők segítik a szellőzést, könnyen kivehető és mos ható bélés, állrésznél bogárhálóval ellátva, gyors kioldású, karc és UV-álló plexi és héj, gyorszáras állszíj, bukósisakzsákkal, EU jelöléssel ellátva.Hydrogen

Tulajdonságok: ABS héjszerkezet, belső beépített napszemüveg, első, felső és hátsó légbeömlők segítik a szellőzést, könnyen kivehető és moshat ó bélés, gyors kioldású, karc és UV-álló plexi és héj, gyorszáras állszíj, bukósisakzsákkal, EU jelöléssel ellátva.Neon

Tulajdonságok: ABS héjszerkezet, belső beépített napszemüveg, első, felső és hátsó légbeömlők segítik a szellőzést, könnyen kivehető és mosható bélés, állrésznél bogárhálóval ellátva, gyors kioldású, karc és UV-álló plexi és héj, gyorszáras állszíj, bukósisakzsákkal, EU jelöléssel ellátva.Star

Tulajdonságok: ABS héjszerkezet, belső beépített napszemüveg, első, felső és hátsó légbeömlők segítik a szellőzést, könnyen kivehető és mosható bélé s, gyors kioldású, karc és UV-álló plexi és héj, gyorszáras állszíj, bukósisakzsákkal, EU jelöléssel ellátva.Nyitott bukósisakok – nagy plexivel

Tulajdonságok: ABS héjszerkezet, belső beépített napszemüveg, felső és hátsó légbeömlők segítik a szellőzést, könnyen kivehető és mosható bélés, gyors kioldású, karc és UV-álló plexi és héj, gyorszáras állszíj, bukósisakzsákkal, EU jelöléssel ellátva.Nyitott bukósisakok – kis plexivel

Tulajdonságok: ABS héjszerkezet, belső beépített napszemüveg, felső és hátsó légbeömlők segítik a szellőzést, könnyen kivehető és mosható bélés, gyors kioldású, karc és UV-álló plexi és héj, gyorszáras állszíj, bukósisakzsákkal, EU jelöléssel ellátva.
Felnyitható bukósisakok

Tulajdonságok: ABS héjszerkezet, belső beépített napszemüveg, első, felső és hátsó légbeömlők segítik a szellőzést, könnyen kivehető és mosható bélés, állrésznél bogárhálóval ellátva, gyors kioldású, karc és UV-álló plexi és héj, gyorszáras állszíj, bukósisakzsákkal, EU jelöléssel ellátva.
Cross bukósisakok

Tulajdonságok: ABS héjszerkezet, felső légbeömlők segítik a szellőzést, könnyen kivehető és mosható bélés, gyorszáras állszíj, bukósisakzsákkal, EU jelöléssel ellátva.www.marcalibike.hu
faboslaszlo79@gmail.com
30/625-7050
facebook
További képek: